Turcijā gatavo ļoti garšīgu zupu un nespēju noturēties, pagatavoju arī: tik garšīgu zupu sen nebiju ēdusi!

Nu ļoti garšīga zupa! Tik garšīgu zupu sen nebiju ēdusi! Garša ir pārsteidzoša, taču atšķirībā no jebkuras citas zupas! Un tas ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojams!

Lai pagatavotu, mums vajag 3 zaļos saldos piparus. No pipariem izņem sēklas un sagriež ļoti mazos kubiņos.

Vienā pannā visu gatavo uzreiz, ielej augu eļļu, uzkarsē un ieber piparus, viegli apcep, burtiski 1 minūti.

Tālāk ņem divus vidēja izmēra burkānus, sarīvē uz rupjās rīves un pievieno pannā ar pipariem, apcep 2-3 minūtes.

Tālāk ņemam zaļumus: vispirms vajag ķekaru zaļo sīpolu un ķekaru dilles. Zaļumus sakapā ar nazi, dilles atstāj malā, bet sīpolus ieber pannā ar papriku un burkāniem.

Pievieno vienu ēdamkaroti sviesta un apcep vēl 2-3 minūtes.

Tad pannā ber 100 gramus miltu, visu kārtīgi samaisa un apcep miltus ar sīpoliem, burkāniem un papriku 2 minūtes.

Lasi vēl: “Viņi atklās dārgumu”: laime un veiksme sagaida 4 zodiaka zīmes 2024. gada februāra otrajā pusē

Lasi vēl: Mūžībā devusies filmas “Briljanta roka” spilgtā aktrise

 

Miltiem vajadzētu nedaudz apbrūnināt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Leave a Comment