Nu ļoti garšīga zupa! Tik garšīgu zupu sen nebiju ēdusi! Garša ir pārsteidzoša, taču atšķirībā no jebkuras citas zupas! Un tas ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojams!
Lai pagatavotu, mums vajag 3 zaļos saldos piparus. No pipariem izņem sēklas un sagriež ļoti mazos kubiņos.
Vienā pannā visu gatavo uzreiz, ielej augu eļļu, uzkarsē un ieber piparus, viegli apcep, burtiski 1 minūti.
Tālāk ņem divus vidēja izmēra burkānus, sarīvē uz rupjās rīves un pievieno pannā ar pipariem, apcep 2-3 minūtes.
Tālāk ņemam zaļumus: vispirms vajag ķekaru zaļo sīpolu un ķekaru dilles. Zaļumus sakapā ar nazi, dilles atstāj malā, bet sīpolus ieber pannā ar papriku un burkāniem.
Pievieno vienu ēdamkaroti sviesta un apcep vēl 2-3 minūtes.
Tad pannā ber 100 gramus miltu, visu kārtīgi samaisa un apcep miltus ar sīpoliem, burkāniem un papriku 2 minūtes.
Lasi vēl: “Viņi atklās dārgumu”: laime un veiksme sagaida 4 zodiaka zīmes 2024. gada februāra otrajā pusē
Lasi vēl: Mūžībā devusies filmas “Briljanta roka” spilgtā aktrise
Miltiem vajadzētu nedaudz apbrūnināt.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Vai ir nozīme tam kā cilvēks devies aizsaulē no šīs pasaules: atbild mācītājs Aleksandrsby Sandra Vīgante
- Krāpniekiem jauna shēma: viņi vairs nezvana, bet naudu ”pa taisno” noskaita no jūsu kartes – noskaidrosim kāby Sandra Vīgante
- Brālis Viesturs Vācijā dzīvoja jau sen, bet, kad tētis devās aizsaulē, viņš ieradās un paziņoja, ka Jēkabpils māja ir arī “viņa īpašums”by Laura Andersone
- ”ASV šis ir vienkārši neiespējami” amerikānis pastāstīja, kas viņu pārsteidza Latvijā, kad viņš šeit ieradāsby Sandra Vīgante
- Kā viegli atskrūvēt jebkuru rūsējušu skrūvi pat pēc daudziem gadiem — metode, ko zina tikai pieredzējušie meistariby Rinalds Zembergs
- “Automašīnu īpašniekiem jāsagādā “skrāpīši”!”: meteorologs Toms Bricis paziņo, kad būs pirmā nakts, kad kārtīgi piesalsby Laura Andersone